Pana si animalele tind sa pastreze din trasaturile zodiei in care s-au nascut! Iar avand in vedere ca Soarele traverseaza aceasta perioada constelatia Gemenilor, ce-ar fi sa aflam care sunt cele mai de succes metode de a educa, dar si care sunt nevoile unui animal de companie care apartine acestei zodii!


Energice si schimbatoare, animalele de companie Gemeni se dovedesc a fi cele mai ‘’guralive” din tot zodiacul. Orice se intampla in vecinatatea casei, iti va fi anuntat cat ai clipi, ori printr-un latrat zgomotos, printr-un mieunat prelung sau cum se pricepe mai bine prietenul tau “necuvantator”.
Cum il educi: Cea mai eficienta metoda de a educa un animalut Gemeni este prin comunicare. Desi ti s-ar parea prostesc si inutil sa-i vorbesti si sa-l critici de fiecare data cand realizeaza ceva sau face vreo nazbatie, acesta este cel mai bun mijloc de a-i arata cine este stapanul, dar, totodata, si prietenul sau.
Nevoile sale: Nevoia sa primordiala este cea de interactionare. Chiar daca nu mai ai inca un caine sau o pisica, ar fi o idee buna sa ii oferi o oarecare libertate sau sa te intelegi cu un vecin sa faceti vizite animalului acestuia, mai ales daca cei doi nazdravani dau semne ca s-ar intovarasi. Mai mult, daca amicul tau patruped pare agitat sau nervos, cea mai buna idee ar fi sa-l duci la o plimbare lunga sau sa-i permiti sa iasa din lesa pentru cateva momente. Promit ca va fi mai mult decat recunoscator!

Articol scris de Anca -Simina Martin- Astrolog

Foto: SOMMAI
loading…