Ai grija de parul tau! Invata cum sa te vopsesti cu henna

Cele mai multe dintre vopselele de par din comert sunt pline de chimicale, asa ca pentru n par frumos si sanatos deopotriva trebuie sa cautam alternative.

Ai auzit probabil de vopsitul cu foi de ceapa sau coji de nuca, cu galbenele sau musetel, dar si de tratamentele cu henna. Asupra acesteia din urma ne-am propus sa ne indreptam atentia.

Ce trebuie sa stii despre henna

Henna este o planta folosita pentru colorarea parului sau pentru pictarea pielii; aceasta reprezinta mai mult decat o simpla vopsea -este un tratament natural pentru podoaba capilara.

Henna are rolul de a intari radacina firelor de par si de a preveni totodata caderea acestora, impidicand si aparitia matretii.

Cum te vopsesti cu henna

Pudra de henna se amesteca cu suc de lamaie sau cu apa, dupa care se aplica pe par dupa acelasi procedeu ca si vopseaua obisnuita. Spre deosebire de produsele chimice, henna va sta pe par mult mai mult timp, in jur de 10-12 ore.

Henna veritabila se regaseste in nuanta de maro sau roscat, in vreme ce henna de culoare neagra se obtine prin amestecul de henna naturala si extract de ceai negru sau cafea (este nerecomandata insa, intrucat poate produce alergii).

De retinut

Daca te-ai vopsit cu henna este imposibil ca alta vopsea din comert sa se prinda de parul tau.

Cumpara Online pe Vegis.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Ai grija de parul tau! Invata cum sa te vopsesti cu henna, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ