Snitel de pui

Cel mai bun snitel de pui , gustos si delicios. Servit cu legume proaspete sau un sos delicios , snitelul devine extrem de bun!

Ingrediente

1 piept de pui dezosat, 2 oua, 100 g faina, sare, piper, ulei.

Mod de preparare

  1. Carnea se taie in felii potrivite pentru snitel .
  2. Feliile de carne se bat  putin  sa se fragezesca si sa se subtieze.
  3. Se presara sare si piper dupa gust. Intr-un bol se amesteca ouale   cu 50 gr faina , 100 ml apa , sare si piper .
  4. Se trec feliile de carne  prin faina apoi prin compozitia cu oua. Se prajesc la foc iute in ulei incins, pana devin aurii.
  5. Se servesc calde cu diverse garnituri si salate.

Pofta buna!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (7 votes cast)
Snitel de pui, 5.0 out of 5 based on 7 ratings

Nici un comentariu.

Scrie un comentariu