Search
20 decembrie 2014,
  • :
  • :

Rulada din carne tocata

Publicat de

Un aperitiv gustos si delicios. Recomandat de marya.ro

Ingrediente

300 gr carne tocata de porc, 2 felii de franzela, 1 ceapa, 2 oua, sare , piper dupa gust.

Umplutura: ardei gogosar in sos de rosii, patrunjel proaspat, cascaval ras.

Decor: pesmet

Mod de preparare

  1. Intr-un bol punem carnea tocata, franzela inmuiata in apa rece si stoarsa, ceapa rasa si stoarsa,  ouale, piper si sare dupa gust.
  2. Amestecam compozitia cu o lingura de lemn  pana obtinem o compozitie omogena.
  3. Compozitia obtinuta se  intinde  pe o folie de aluminiu, in forma de dreptunghi.
  4. Se adauga ardei gogosar tocat , patrunjel proaspat tocat si cascaval ras. Cantitatea de ardei, patrunjel si cascaval se adauga in functie de preferinta.
  5. Se ruleaza cu ajutorul foliei, se inchide folia bine la capete si se pune intr-o tava la cuptor, pentru 1 ora  la foc potrivit. Rulada ramane in folia de aluminiu.
  6. Dupa 1 ora  se scoate din cuptor, se lasa sa se racesca cca 10 min apoi  se indeparteaza cu grija folia.
  7. Pe o folie de aluminiu se presara pesmetul, se  pune rulada si se ruleaza din nou, astfel incat sa aiba pesmet pe toata suprafata.
  8. Se lasa sa se racesca complet, apoi se introduce la rece pentru cca 3 ore.
  9. La servire , se indeparteaza rulada , se taie in felii potrivite  si se pune pe platou decorat cu salata verde.

Pofta Buna!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (22 votes cast)
Rulada din carne tocata, 3.7 out of 5 based on 22 ratings
loading...



2 thoughts on “Rulada din carne tocata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review