Search
19 decembrie 2014,
  • :
  • :

Pulpe de pui cu cartofi natur

Publicat de

Pulpe de pui pe pat de cartofi natur si salata de rosii cu castraveti, o bunatate fara cuvinte… Hai la masa !

Ingrediente – Pulpe de pui cu cartofi natur

1 caserola pulpe de pui cu os, 230 ml ulei (200 pentru prajit, 30 ml pentru cartofii natur), 8 cartofi potriviti ca marime, 1 lagetura de patrunjel, sare si piper dupa gust.

 

Mod de preparare

  1.  Pulpele se spala bine si se condimenteaza cu sare si piper .
  2. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mai mari. Se pun la fiert, intr-o oala cu apa si  putina sare.
  3. Intr-o tigaie mai mare se pune uleiul  la incins. Se adauga pulpele de pui  si se prajesc de preferat intre 5-8 min pe fiecare parte .
  4. Cartofii dupa ce s-au fiert se scurg de apa si se adauga peste :  sare, piper, patrunjel tocat marunt si ulei. Amestecam usor apoi se pun pe un platou.
  5. Deasupra se aseaza pulpele de pui prajite.
  6. Pulpele de pui se servesc calde cu cartofi natur si  salata de rosii cu castraveti.

Pofta Buna!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Pulpe de pui cu cartofi natur, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
loading...



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review