Placinta cu branza

Cea mai buna placinta cu branza, aromata si gustoasa. Reteta este simpla si rapida, maxim 40  minute si obtinem o placinta delicioasa...yam, yam

Ingrediente

1/2 pachet foi de placinta, 350 gr branza proaspata de vaca, 150 gr smantana, 130 gr zahar, 3 oua, coaja rasa de la o lamaie, 2 pliculete  zahar vanilat, 50 gr rahat aroma de portocale taiat cubulete, 3 linguri  gris, 1 varf cutit praf de copt, unt pentru uns forma, 50 ml lapte.

Decor: zahar pudra vanilat

Mod de preparare

  1. Branza proaspata impreuna cu smantana, oua, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat, zaharul (100 gr ),grisul, praful de copt si se omogenizeaza. Foile de placinta se impart in 3.
  2. O tava dimensiune 20x15 se unge cu unt, se adauga prima parte din  foile de placinta , se adauga 1/2 din compozitie,  intr-un strat uniform. Se adauga cuburi de rahat si iarasi un strat de foi. Se adauga restul de compozitie , cuburi de rahat , se adauga restul de foi, se adauga laptele pe toata suprafata  si se presara cu restul de zahar.
  3. Se introduce in cuptorul incalzit si s elasa la copt cca 30 min, pana devine aurie.
  4. Se lasa sa se racesca apoi se portioneaza si se presara cu zahar farin vanilat .

Pofta Buna!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (10 votes cast)
Placinta cu branza , 4.8 out of 5 based on 10 ratings

Nici un comentariu.

Scrie un comentariu