Oua umplute cu maioneza

Un aperitiv gustos , o reteta simpla si rapida.  Spor la gatit!

Timp de preparare: 30 de min

Portii: 6

Ingrediente
6 oua, maioneza, mustar, sare, piper, boia de ardei dulce.

Mod de preparare

  1. Se fierb ouale tari. Se curata de coaja si se taie in doua pe lung.
  2.  Se scot galbenusurile si se pun intr-un bol. Albusurile se pun pe un platou special de oua.
  3. Maioneza se amesteca cu piper, mustar si sare dupa gust. Se pune intr-un pos si se  umplu  ouale .
  4. Se decoreaza cu boia de ardei dulce si salata verde.

Pofta Buna!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (7 votes cast)
Oua umplute cu maioneza, 5.0 out of 5 based on 7 ratings

2 Responses

  1. viorica crisan

    Arata bine,dar in maioneza ar trebui adaugata smintina,

  2. RUTH

    ARATA SPLENDID SI USOR DE FACUT,FELICITARI!!!!!!!!!!

Scrie un comentariu