Search
1 noiembrie 2014,
  • :
  • :

Fursecuri cu nuca de cocos

Publicat de

Fursecuri deliciose pentru cafea sau ceai.

Ingrediente
1 pachet de unt , 3 galbenusuri, 180 gr zahar pudra, o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu , un praf sare, 5 ml otet, faina cat cuprinde.
Decor: cicolata alba , nuca de cocos
Mod de preparare
  1. Untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma.
  2.  Adaugam galbenusurile, sarea, bicarbonatul de sodiu stins in otet si amestecam bine.
  3. Se adauga faina cat cuprinde, astfel incat sa obtinem un aluat potrivit ca si consistenta.
  4. Se pune aluatul intr-un pos cu sprit  si turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt de forma unui S.
  5.  Se introduce tava in cuptorul incalzit si se lasa la copt la foc potrivit.
  6. Cand sunt gata , adica aurii pe margine se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.
  7. Dupa racire se glazureaza cu ciocolata alba apoi se trec prin  nuca de cocos.
  8. Se lasa la rece , apoi se pun pe  platou.
  9. Se servesc alaturi de cafea sau ceai.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (5 votes cast)
Fursecuri cu nuca de cocos, 4.8 out of 5 based on 5 ratings



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review