Search
21 decembrie 2014,
  • :
  • :

Chiftelute de post

Publicat de

Aperitiv de post, delicios, rapid si hranitor.

Timp de pregatire: ore

Timp de gatire: ore

Timp Total: ore

Grad de dificultate: mediu

Numar portii: 6 portii

Ingrediente  :  Chiftelute de post

4 cartofi,  200 gr soia granule, sare, 1 ceapa, piper, oregano, 20 ml apa minerala, 100 gr faina, ulei pentru prajit.

Mod de preparare

  1. Cartofii se spala, se curata de coaja si se pun la fiert intr-un vas cu 1.5 l apa.
  2. Separat se pune le fiert soia conform instructiunilor, cca 10-15 min. Ceapa se rade .
  3. Dupa fierbere cartofii se paseaza si se lasa la rece, soia dupa fierbere  se pune intr-o sita la scurs, iar cand s-a racit se stoarce intre palme, astfel incat sa nu ramana apa care a incoroporat-o in timpul fierberii.
  4. Intr-un bol se adauga cartofii pasati si raciti, soia stoarsa bine, sare, piper dupa gust, oregano, ceapa rasa, faina si apa minerala.
  5. Se amesteca bine pana obtinem o compozitie vartoasa. Seia cu o lingurita compozitie, se modeleaza cu mainile umezite si se pun in tigaia cu ulei incins.
  6. Se prajesc bine pe ambele parti.
  7. Dupa prajire se pun intr-un vas tapetet cu servetel pentru a se absorbi grasimea .
  8. Se servesc ca aperitiv, sunt foarte gustoase.

Pofta buna!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/5 (9 votes cast)
Chiftelute de post, 4.4 out of 5 based on 9 ratings
loading...



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review