Search
19 decembrie 2014,
  • :
  • :

Biscuiti digestivi

Publicat de

Biscuiti digestivi si deliciosi . Serviti  ca desert intr-o zi de post sau  la cafeaua de la micul dejun , cu siguranta iti vor face ziua mai frumoasa!

Ingrediente

100 gr tarata sau fulgi de ovaz ,  50 gr alune de padure, 1/2 lingurita de scortisoara, 1 varf de cutit praf de copt,  50 gr miez de nuca, 3 linguri de miere, 2 linguri pudra de roscoave , vanilie, 150 ml apa, faina cat cuprinde (cca5-6 linguri).

Mod de preparare

  1. Nuca, alunele de padure si fulgii de ovaz  sau tarata se macina (astfel incat sa nu devina o faina)
  2. Se pun intr-un bol apoi se   adauga mierea, praful de copt nestins, pudra de roscove, vanilia, apa  si se amesteca pana  obtinem un aluat bun de intins.
  3. Aluatul se intinde intre doua hartii de copt, la o grosime potrivita. Se portioneaza in patratele, se inteapa cu furculita pentru decor si se trage intr-o tava de copt.
  4. Biscuitii se coc cca 15-20 min la 160 C. Se scot din cuptor si se lasa sa se racesca complet.

Desertul ideal intr-o zi de post .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Biscuiti digestivi, 5.0 out of 5 based on 6 ratings
loading...



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review