Bagheta umpluta

Un aperitiv delicios si rapid

Ingrediente

1 bagheta, 150 gr branza feta, 50 gr branza prospata, 1 lingura de smantana, 100 gr salam  uscat, 5 masline verzi,
1 praf de piper, un sfert de ardei rosu la otet, sare-optional.

Preparare

  1. Intr-un bol punem branza feta, branza proaspata si lingura de smantana.
  2. Se amesteca pana obtinem o pasta , omogena.
  3. Se adauga salamul, ardeiul taiate cubulete, iar maslinele taiate rondele.
  4. Adaugam praful de piper, sare daca dorim si amestecam usor.
  5. Bagheta se taie in doua, fiecare bucata se scobeste de miez.
  6. Se umplu baghetele  cu pasta obtinuta  ,  cu ajutorul unei lingurite, presand usor, pentru a nu ramane goluri .
  7. Se trec prin folie si le lasam la rece pentru 1-2 ore.
  8. Se feliaza , apoi se pun pe platou cu salata verde.
  9. Se servesc ca aperitiv.

Pofta Buna!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (18 votes cast)
Bagheta umpluta, 4.7 out of 5 based on 18 ratings

1 Response

  1. cirmicica

    Imi place,si abia astept s-o fac! Mersi…

Scrie un comentariu